Seda Sayan 'nın nikah fotoğrafları

2/02/2008 - By freecrazy 0

Seda Sayan, şarkıcı Onur Şan’la Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen nikahla evlendi, sonra da Star TV’de programa katıldı.

AKP İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli ve ünlü yapımcı Türker İnanoğlu’nun şahitlik yaptığı nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

Gazetecilerin görüntü almasına izin verilmeyen nikah törenine, Semra Özal, İbrahim Tatlıses, Sacit Aslan ve Gülben Ergen de katıldı. Cumartesi akşamı yapılması planlanan nikah töreni, şahitler Osman Yağmurdereli ve Türker İnanoğlu’nun Ankara’ya gitmek zorunda kalması nedeniyle bir gün önceye alındı. Onur Şan’ın anne ve babasının, Sayan’ın da annesi ve kardeşinin katıldığı nikah törenine, Sayan’ın Sinan Engin’den olan oğlu Oğulcan annesinin evlenmesine karşı çıktığı için katılmadı.

Onur Şan, imza atıldıktan sonra ayağına basan eşi Seda Sayan’a alnından öperek karşılık verdi. Çırağan Sarayı’ndaki nikah, geceliği 20 Bin Euro’luk boğaz manzaralı Sultan suitinde gerçekleştirildi. 40 davetlinin katıldığı nikahta yemek servisi yapılmazken, sadece şampanya ve kalpli pasta ikram edildi.

Sayan’ın, beyaz renkli, dar kesimli, uzun kuyruklu, üst kısmı tül ve swaroski taşlarla süslü şık gelinliğini sabah programında giydiği kıyafetlerini de hazırlayan Şehriban İpek dikti. Seda Sayan nikahtan sonra Star TV’de jüri üyeliği yaptığı ’Hayalin İçin Söyle’ adlı programa katıldı.



Tags:
About the Author

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Follow me @Bloggertheme9
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

0 yorum:

Latest News

Blogroll

© 2014 KADINCA - MAGAZİN. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top