Tatiana Tsikeviç, evlilik hakkındaki düşüncelerini açıkladı

2/02/2008 - By freecrazy 0

Tatiana Tsikeviç, evlilik hakkındaki düşüncelerini alışveriş merkezi ziyaretçileri ile paylaştı.

CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde her hafta Salı günleri düzenlenen Park Sohbetleri isimli imza ve sohbet gününün bu haftaki konuğu on yıl önce Polonya’dan Türkiye’ye gelerek hayatını burada devam ettiren manken, oyuncu ve sunucu Tatiana Tsikeviç oldu.

Park Sohbetleri boyunca alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından adeta soru yağmuruna tutulan Tatiana Tsikeviç, düzgün Türkçesiyle soruları yanıtlarken güzelliği ve hoş tavırlarıyla alışveriş merkezi ziyaretçilerinin sempatisini kazandı.

'Evlenmeyi Düşünmüyorum'

Tatiana Tsikeviç, evlilik hakkındaki düşüncelerini alışveriş merkezi ziyaretçileri ile paylaştı. Hayatında biri olmadığını söyleyen ünlü oyuncu, "Evliliği düşünmüyorum. Çünkü evlilik çok büyük sorumluluk. Başlangıçta evleneceğiniz kişinin sizi idare edebilmesi çok önemli. Ben insanlar tarafından tanınan birisiyim. Örneğin gece bir yerden çıkarken bir kamera çıkabiliyor. İşte eşimin bunlara aldırış etmeden işimle birlikte beni kabul etmesi gerekir. O yüzden zaten ünlü insanların evlenmesi zor oluyor" dedi.

Tags:
About the Author

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Follow me @Bloggertheme9
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

0 yorum:

Latest News

Blogroll

© 2014 KADINCA - MAGAZİN. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top