Hangi ünlü neye meraklı ?

2/17/2008 - By freecrazy 0

Kimi uçak kullanıyor, kimi otomobil koleksiyonu yapıyor, kimi de dikiş dikip nakış işliyor.

DİKİŞ NAKIŞ KEYFİ

SEZEN AKSU: Ünlü sanatçı şarkı yazmadığı zamanlarda evinde dikiş nakış işleriyle uğraşıyor. Bu hobi sayesinde zihnini boşalttığını belirten Aksu, arkadaşlarına oturmaya giderken de iğne ve ipliklerini yanında götürüyor.

YÖRESEL TAKILAR

GÜLBEN ERGEN: Güzel şarkıcı, Hakkarili eşi Mustafa Erdoğan'ın annesinin Güneydoğu'dan aldığı kolye, bileklik gibi takıları değişik kombinasyonlarda kullanmaktan vazgeçmiyor. Yöresel takılar takmaktan hoşlanan Ergen’in çok sayıda koleksiyonu olduğu biliniyor.

MİNYATÜR OTOLAR

KENAN DOĞULU: Genç sanatçının eski otomobillere olan merakı herkes tarafından biliniyor. Ama Doğulu aynı otomobillerin minyatürlerini de biriktirerek ilginç bir hobi edinmiş. Doğulu bundan büyük keyfi aldığını belirterek, “Özel tasarımlı otomobiller benim için bir tutku” diyor.

12 YILDA 91 ARAÇ

CEM YILMAZ: 12 yılda tahminlere göre 91 tane otomobil aldı. Otomobilden asla vageçemeyeceğini belirten ünlü komedyenin koleksiyonunda Porsche, 911 Turbo, 911 GT3, 911 Carrera 4S, Mini Cooper S Turbo, bir antika Anadol, üç Maxi Scooter, 1 Piaggio üç tekerli motosiklet ve bir cip bulunuyor.

KORKUSU HOBİ OLDU


İBRAHİM TATLISES: Ünlü sanatçı uçma korkusunu yendi ve hobi haline getirdi. ABD'den yıllar önce 2.5 milyon dolara 'King Air B200' tipi çift motorlu bir uçak satın alan sanatçı bazen, uçuşlarda pilot koltuğuna oturup, lövyeyi tutmaktan ve pilotlarından bilgi almaktan keyif alıyor.

10 ÖZEL GİTAR VAR

KAYAHAN: Sevilen sanatçı Kayahan, bestelerinin ana kaynağı olan gitarlarına ayrı ayrı isimler koyuyor. 10'dan fazla gitara sahip olan sanatçı, enterasan bir hobisinin olduğunu belirtiyor. Kayahan, “Her biri benim için özel” diyor.

Tags:
About the Author

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Follow me @Bloggertheme9
View all posts by admin →

Get Updates

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Share This Post

0 yorum:

Latest News

Blogroll

© 2014 KADINCA - MAGAZİN. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.
back to top